Το site φτιάχτηκε με πού αγάπη και μεράκι απο την εταιρία Beat-les Group.

Gazoo Events

Ένας χώρος φιλοξενίας ποικιλόμορφων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Στο Gazoo Events η μοναδική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού αποτελούν το φυσικό σκηνικό για την εκδήλωση σας.

Το εντυπωσιακό του αίθριο όπου αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, προσφέρει πανοραμική θέα στην μαγευτική νυκτερινή Αθήνα.

Χώρος υψηλής αισθητικής , με απαλές αποχρώσεις και λιτές γραμμές στην διακόσμηση, μεγάλης χωρητικότητας που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ.

Η δημιουργική μας ομάδα με τo εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει όλο τον σχεδιασμό, οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης σας φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Εύκολο σημείο πρόσβασης με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κλιματισμός, εξαερισμός και πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Ribas Riviera

Ένας εντυπωσιακός πολυχώρος στην περιοχή της Βάρκιζας, με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό.

To Ribas Riviera αποτελεί την ιδανική πρόταση για την φιλοξενία κάθε εκδήλωσης σας. Με εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε σημείο της Αττικής και άνετο και ελεύθερο parking.

Οι πολυεπίπεδοι χώροι του φιλοξενούν ειδικά διαμορφωμένους χώρους δεξιώσεων, για κάθε εποχή και ύφος, όπου μπορούν να υποστηρίξουν εκδηλώσεις 50 έως 1000 παρευρισκομένων.

Το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας δημιουργούν  την  ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που θα συνοδεύει κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας, ενώ η εντυπωσιακή του πισίνα θα πλαισιώσει με πολυτέλεια την εκδήλωση σας.