Οι Υπηρεσίες Μας

Κάλυψη Ήχου

Θέλουμε να εξασφαλίσουμε αληθινή διασκέδαση για εσάς και τους καλεσμένους σας, Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής οι οποίοι θα αναλάβουν να εξοπλίσουν και να επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση σας υποσχόμενοι για ένα υπέροχο αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι σας προσφέρεται η δυνατότητα φιλοξενίας οποιουδήποτε μουσικού συγκροτήματος επιλέξετε.

Parking

Η άνεση είναι μια έννοια που οφείλει να έχει ολοκληρωτική ισχύ σε κάθε μορφής εκδήλωση. Στους χώρους μας οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία της άνετης στάθμευσης χωρίς απολύτως κανένα άγχος από πλευράς σας.

Bar

Όποιο είδος εορτασμού κι αν έχετε επιλέξει, φροντίζουμε να υποδεχτούμε τους καλεσμένους σας με ευφάνταστα και απολαυστικά cocktail στα bar που λειτουργούν στους χώρους μας. Επιπλέον, διατίθεται υπηρεσίες open bar σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σας. Έμπειροι bartenders θα αναλάβουν να προσφέρουν ποικιλία οινοπνευματωδών ποτών, αλλά και επιλογές classic ή signature cocktails.

Διακόσμηση

Οι έμπειροι συνεργάτες μας έχουν πάντοτε προτάσεις, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αναφορικά με την αισθητική επένδυση της εκδήλωσης σας. Υφάσματα σε ζεστές αποχρώσεις, φρέσκα άνθη, όμορφα κεριά και φανάρια θα χαρίσουν στα τραπέζια σας το ύφος που τους αρμόζει. Για εσάς, όπου η απόλυτη πολυτέλεια και το στυλ είναι ανάγκη και επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε με τις αισθητικές σας επιλογές, διαθέτουμε αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμα.

Η Κουζίνα Μας

Ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα στέψει την εκδήλωση σας με απόλυτη επιτυχία. Φροντίσαμε λοιπόν να επανδρώσουμε την κουζίνα μας με μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπούν αυτό που κάνουν και μαζί με εσάς θα συνθέσουν τις γευστικές επιλογές που θα κερδίσουν τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους γευστικό εορτασμό από σερβιριζόμενο menu ή menu buffet, εώς και cocktail menu με finger food.

Γενικά

Οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών των χώρων μας βρίσκονται στην διάθεση σας, ώστε να δώσουν στην εκδήλωση σας τον χαρακτήρα και την αισθητική που της ταιριάζει. Σκοπός μας είναι να διοργανώσουμε μια ολοκληρωμένη εκδήλωση με επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς.